Meer weten over SERRA

Garden Kitchen

Plantaardig menu, lokale leveranciers, altijd in het seizoen

Welkom... Neem plaats, ontspan en laat ons menu u het beste van het seizoen tonen. Met onze chique maar ongedwongen sfeer en onze prachtige planten, is een verblijf in de Garden Kitchen bijna een tuinfeest!

Samen met onze chefs en onze Creative Food Consultant (en tevens tuinier) Sophie Ugeux-Remak, maken we ons menu meer plantaardig en zero-waste. Bijna elk ingrediënt dat je hier zult eten is optimaal benut met een minimum aan afval. Dit betekent dat je niet alleen je ecologische voetafdruk verkleint, maar ook getrakteerd wordt op lekkere en gezonde producten!

Openingstijden

Lunch

Maandag tot vrijdag: 12h00 - 14h30

Diner

Dinsdag tot zaterdag: 18h00 - 22h30

Brunch

Elke zondag: 12h00 - 15h30

"We zijn ons bewust van de dringende noodzaak om bij te dragen aan de vermindering van het water- en energieverbruik dat nodig is voor de transformatie van het vlees dat we consumeren. Hier worden dierlijke eiwitten gezien als een begeleiding van groenten, die 80% van ons menu uitmaken."

- Chef Etienne Mahieu

Urban Picnic

Het buitenleven naar binnen gehaald

Urban Picnic is een overdekte ruimte met terras, waar je de hele dag, elke dag kunt picknicken! Een urban jungle met geweldige muziek, gezellige vibe en Instagrammable hoekjes.

Kom langs in ons all-day restaurant/café/bar waar we alles serveren van koffie, thee en gebak tot lunch, diner en drankjes voor je after-work fix of weekendplanning!

Ons terras is elk jaar geopend van de lente tot de herfst (tenzij het regent natuurlijk!). Het is de perfecte plek voor een zonnige lunch, of een ontspannen ontmoeting met vrienden en collega's, of voor een drankje op weg naar huis. EN, we hebben het hele jaar door evenementen!

Openingstijden

De hele dag eten en koffie

Maandag tot donderdag: 07h30 - 00h00

Vrijdag: 07h30 - 01h00

Zaterdag en zondag: 12h00 - 01h00

Indoor Garden Brunch

Gezellige zondagen zijn de perfecte manier om de maandag te vergeten

Elke zondag hebben we onze geliefde zondagse brunch party met gezond eten, bubbels, cocktails en koffie, met muziek van onze favoriete DJ in Serra's Garden Kitchen! Van zachte wafels en verse sappen tot warme, seizoensgebonden gerechten waarvan we overtuigd zijn dat je ze nog nergens anders hebt geprobeerd, je krijgt alles wat je nodig hebt om de nieuwe week een kickstart te geven!

Prijs: 49 € (1 glas bubbels inbegrepen)

Openingstijden

Brunch

Elke zondag: 12h00 - 15h30

Reserveer een tafel en ontdek Serra