
SERRA - THE GARDEN KITCHEN
De smaak van lokaal en seizoensgebonden koken
SERRA is trots om haar allereerste vegetarische en duurzame kookboek te presenteren.
Na maanden van creativiteit en fijnslijpen, bundelt deze publicatie een selectie van levendige seizoensrecepten, bedacht door Chef Étienne Mahieu - die de essentie van SERRA vastleggen en bij jou thuis tot leven brengen.
Een creatief, seizoensgebonden en vegetarisch kookboek
Het boek volgt het ritme van de seizoenen en weerspiegelt SERRA’s filosofie van natuurlijk en verantwoord koken. Na een korte introductie van de SERRA-gedachte en een portret van de chef, vind je het eerste deel: “de basis in de voorraadkast”- tien essentiële recepten die je dagelijkse kookkunsten naar een hoger niveau tillen.
Vervolgens ontdek je 16 seizoensgebonden recepten, ontworpen om het hele jaar door te genieten van verse, verantwoorde gerechten.
Chef Étienne Mahieu deelt doorheen het boek handige tips en technieken, zodat elk recept gegarandeerd een succes wordt.
Praktische Informatie
SERRA – A Garden Kitchen, in samenwerking met Chef Étienne Mahieu, is nu te koop.
Bemachtig je tweetalige Engels–Frans editie exclusief bij Hotel Indigo Brussels City en het SERRA restaurant.
Prijs: €35
Een aantal recepten uit het boek staan momenteel ook op onze menukaart—kom proeven en laat je verleiden door de creaties van Chef Étienne Mahieu.
Ontdek SERRA: een natuur geïnspireerde oase in hartje Brussel
Gelegen in Hotel Indigo Brussels City op Place Charles Rogier, is SERRA een stedelijke oase geïnspireerd door de nabijgelegen Botanische Tuin.
Getrouw aan haar natuurgerichte filosofie biedt het restaurant een menu dat 80% vegetarisch is, waarbij seizoensgroenten en lokale producten centraal staan. Ontworpen als een kas met meer dan 300 plantensoorten, belichaamt SERRA volledig het “groene” engagement van het hotel.







