Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
York Hovest

Duitsland


In 2011 werd ik ontroerd door een persoonlijke ontmoeting met de Dalai Lama. Geïnspireerd door zijn aangrijpende woorden, keerde ik de modefotografie de rug toe en begon ik aan de meest avontuurlijke reis van mijn leven naar Tibet.


In 2014 werd mijn bestseller "100 dagen in Tibet" gepubliceerd onder het patronaat van National Geographic. 

Na het overweldigende succes van dit eerste boek, verscheen in 2016 het tweede geïllustreerde boek "100 dagen in Amazonia". Hiervoor trok ik naar de stille, ongerepte diepten van het Zuid-Amerikaanse regenwoud om de schoonheid en de verborgen inheemse stammen vast te leggen met enkel mijn camera.

Nu, na verschillende succesvolle, nationale tournees met lezingen, tv-interviews en voorstellingen op internationale conferenties zoals het World Economic Forum in Davos 2018, is mijn huidige project, dat ook het grootste tot nu toe is, bijna voltooid. "Helden van de zee" zal een leidraad zijn voor iedereen die meer wil leren over het belangrijkste ecosysteem van onze aarde: onze oceanen. Het bestaat uit een documentaire, een geïllustreerd boek en een wereldwijde databank. Ik heb een multimediaproject opgezet om mensen te inspireren, te informeren en te helpen een bijdrage te leveren aan de redding van onze oceanen.

Voor meer informatie: www.yorkhovest.com