Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
Sam Johnson

Australië


Ik woon aan de oostkust van Australië, waar ik al 5 jaar aan fotografie doe. De meeste foto's in mijn collectie zijn gemaakt in de omgeving van mijn mooie woonplaats aan de Sunshine Coast. Een thema dat mij in mijn fotografie de meeste voldoening geeft, is het proces van het vinden van mooie scènes in het alledaagse leven.


Zonsopgang en zonsondergang zijn de momenten waarop ik de meeste tijd besteed aan fotograferen, en dit zorgt voor een consistente tonaliteit in mijn werk. Fotografie is voor mij een uiterst emotionele bezigheid. Vaak is het proces van het zoeken naar foto-opportuniteiten net zo lonend is als het maken van de foto's zelf.

Voor meer informatie: www.samjsn.com