Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
Quentin Buggia

Zwitserland


De natuur is mijn speeltuin. Ik ben altijd gefascineerd geweest door alles wat er in de natuur te vinden en te observeren valt. Dieren, planten, patronen, landschappen, al deze mooie elementen zijn mijn grootste inspiratiebronnen.


 Ik ben dankbaar dat ik kan reizen, zaken kan vastleggen, inspireren en emoties kan verspreiden via mijn foto's. Ik wil dat mijn foto's de mensen doen beseffen hoe gelukkig we zijn en dat ze respect hebben voor onze planeet.

Voor meer informatie: www.quentinbuggia.com