Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
Pie Aerts

Nederland


Onze planeet verandert, sneller dan ooit tevoren. De waarheid is vaak moeilijk te aanvaarden en beangstigend, maar we verliezen de band met elkaar en met de planeet waarop we leven. Om een verandering op gang te brengen, moeten we de mensen weer laten nadenken.


We moeten ze weer verliefd laten worden op hun omgeving, want liefde geeft hoop. En met hoop komt een sterke bereidheid om een verschil te maken en ergens voor te vechten.

Als fotograaf voel ik, meer dan ooit tevoren, de drang om de stem van onze planeet te zijn. Om mensen verliefd te laten worden op hun natuurlijke omgeving, op hun buren en op zichzelf!

Voor meer informatie: www.pieaerts.com