Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
Florence Schreinemachers

Nederland


Als dochter van een schilder was het zoeken naar het onverwachte en de kleine details in het leven een belangrijk onderdeel van mijn opvoeding. Deze kleine details in de vorm van kleuren, schaduwen en licht raken me emotioneel en zijn vaak het begin van een verhaal. 


Ik kijk naar de wereld met een voortdurend zwervend oog en ontdek de kleine schatten die ons omringen. Dankzij mijn spontane aard is de documentatie van het dagelijks leven voor mij een heel natuurlijk proces.  Als assistent-fotograaf van de fotograaf van internationale toonaangevende mode Paul Bellaart, daag ik mezelf uit om verder te kijken dan wat natuurlijk is en de kloof te overbruggen tussen documentaire en modefotografie.

Voor meer informatie: www.florenceschreinemachers.com