Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
Fabio Zingg

Zwitserland


Ik deed een spannende stage als bankier in mijn lokale bank. Maar ik besefte al snel dat geld en binnenshuis werken (op kantoor) niet alles is wat het leven te bieden heeft. Om alles uit te balanceren ontdekte ik mijn nieuwe passie: wandelen en fotografie! Ik woonde in een klein dorpje op het platteland in Zwitserland, Busswil TG genaamd. Ik vond al snel troost in de bergen, in die mate zelfs dat ik er zo veel mogelijk van mijn vrije tijd wilde doorbrengen.


Ik begon de foto's van mijn reizen te delen op Instagram en verwierf gelukkig al in mijn jonge jaren populariteit en succes.

Na mijn stage besloot ik freelance fotograaf en influencer te worden. Ik hou ervan om te dwalen op plaatsen ver weg van de toeristen, waar nog iets nieuws te ontdekken valt. Voor mij is het ongelooflijk om deze geweldige, emotionele ervaringen in de natuur te delen en jonge en oude mensen te inspireren om naar buiten te gaan en te genieten van onze planeet Aarde. Het is mijn doel om creatieve en ongeziene perspectieven vast te leggen. Die zijn vaak te vinden op moeilijk bereikbare plaatsen, waar veel tijd nodig is voor planning en wandelen. Meestal maak ik foto's als anderen nog slapen, in de schemering of bij zonsopgang. Deze stemmingen op adembenemende locaties vormen de basis voor mijn werk. Met mijn montagestijl breng ik graag de kleuren naar voren die ik heb beleefd. Ik laat de kijker volop dromen. De afgelopen jaren heb ik de kans gehad om samen te werken met grote merken zoals On Running, Peru Tourism, Sony Alpha, North Face en andere merken in de sector reizen en outdooruitrusting, waar ik voor hen commerciële beelden heb gemaakt of foto's van landschappen en lifestyle.

Voor meer informatie www.fabiozingg.com