Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
Daniel Guindo

Spanje


Sinds ik een kind was, heb ik fotografie gebruikt als een vorm van expressie. Ik heb altijd genoten van de natuur. Als u vertrouwd bent met het gevoel van verbondenheid wanneer u in de vrije natuur bent, dan weet u wellicht wat ik bedoel!


Drie jaar geleden besloot ik mijn vroegere leven achter me te laten en naar IJsland te verhuizen, om me aan dit vluchtige, unieke en geïsoleerde landschap over te geven dat echt iets in me wakker maakte.

Ik concentreer mijn werk voornamelijk op het IJslandse landschap en probeer uitdrukking te geven aan isolement, melancholie en onthechting. Eerlijk gezegd zie ik geen andere plek op de wereld voor me. Mijn passie voor het noorden groeit nog elke dag!

Voor meer informatie: www.daniguindo.com