Moeder Natuur is mooi, en wij geloven dat iedereen moet bijdragen om ervoor te zorgen dat onze planeet mooi blijft. Om deze boodschap te verspreiden, werken wij samen met internationaal bekende natuurfotografen uit de hele wereld om een unieke selectie foto's samen te stellen die de betoverende schoonheid van onze planeet Aarde weerspiegelen – als inspiratie om het elke dag beter te doen.

Momenteel is er een indrukwekkende collectie van 400 foto's te zien op ons LED-scherm van 25 m2 in onze grote zaal. Kom meer te weten over de fotografen en over hun visie op hun kunst!
Bastiaan Sizoo

Nerderland


Ik ben reisfotograaf en student linguïstiek uit Amsterdam. Ik ben tot mijn vijfde op het platteland van Malawi opgegroeid, in een drietalige omgeving. Toen ik 9 was kocht ik mijn eerste digitale camera en begon een reis die de hele wereld rond zou gaan en weer terug. Ik ben opgegroeid in een reislustige familie en heb het voorrecht gehad om tijdens mijn jeugd verschillende continenten te verkennen.


n contact komen met zoveel verschillende landen voedde mijn groeiende fascinatie voor talen. Dit gaat hand in hand met mijn liefde voor reisfotografie. Toen ik 13 was won ik een nationale prijs in de fotowedstrijd National Geographic Junior. 

Dit inspireerde mij en mijn broers om professioneel te gaan fotograferen en zo een gezamenlijk publiek op te bouwen van meer dan 200.000 volgers op Instagram.

Dit ongelooflijke platform stelde ons in staat in contact te komen met jonge collega fotografen uit de hele wereld. Dit leidde tot de Sizoo Brothers (de naam waaronder we nu bekend zijn) en de samenstelling van een fotoboek "Depart" met reisfotografie van getalenteerde Instagram fotografen uit de hele wereld!

Voor meer informatie: Instagram